Privacy policy

							 Behandling af personoplysninger politik
 1. Generelle bestemmelser
Denne behandling af personoplysninger politik er blevet udarbejdet i overensstemmelse med kravene i den Føderale lov "om at personlige data".
lov af 27.07.2006 No. 152-FZ "on personlige data" og definerer procedure for behandling af personlige data
og foranstaltninger for at sikre beskyttelse af personlig data data af Ivan Sergejevitj Mikhailov (i det følgende benævnt Operatøren).
Operatøren mål og realisering af selskabets aktiviteter og rettigheder
frihedsrettigheder mand og borger i behandling af personoplysninger, herunder beskyttelse af rettigheder til ukrænkelighed
private liv, personlige og familiens privatliv.
Real operatøren s politik vedrørende behandling af personoplysninger (i det følgende benævnt "Politik") gælder for alle oplysninger, der leveres af den erhvervsdrivende
som den erhvervsdrivende kan indhente om besøgende på hjemmesiden .
							Grundlæggende begreber, der anvendes i Politik
Automatiseret behandling af personoplysninger behandling af personoplysninger ved hjælp af edb-teknologi;
Blokering af personlige data – midlertidige ophør af behandling af personoplysninger (bortset fra de tilfælde, hvor
behandlingen er nødvendig for at afklare personlige data);
Et websted er en samling af grafiske og oplysende materialer, samt edb-programmer og databaser, der giver
deres tilgængelighed på Internettet på adressen ;
							 Oplysninger system af personoplysninger — en samling af personoplysninger, der er indeholdt i databaser, og indeholder følgende information:
deres behandling af oplysninger teknologier og tekniske midler;
Personlighedsændring af personlige data — handlinger, hvilket resulterer i, hvor det er umuligt at afgøre uden at bruge følgende metoder: yderligere oplysninger
personlige data, der tilhører en bestemt Bruger eller andre personlige data subject;
Behandling af personoplysninger – enhver handling (operation) eller et sæt af handlinger (operationer) udføres
med eller uden brug af automatisering værktøjer med personoplysninger, herunder indsamling, registrering,
systematisering, akkumulering, opbevaring, refinement (opdatering, ændring), udvinding, anvendelse, overførsel (distribution, 
levering, adgang), personlighedsændring, blokering, sletning, ødelæggelse af personlige data;
Operatør – en statslig eller kommunal myndighed, juridisk enhed eller person, uafhængigt af hinanden eller i fællesskab
med andre personer, der organiserer og (eller) behandler personlige data, samt bestemme henblik på behandling
personlige data, sammensætningen af personlige data, der skal behandles, handlinger (operationer), der er udført med personlige data data;
Personlige oplysninger – alle oplysninger, der direkte eller indirekte vedrører en bestemt eller identificerbar Bruger
hjemmesiden ;
							Bruger – enhver besøgende af hjemmesiden ;
							 Levering af personlige data – aktioner med henblik på videregivelse af personlige data til en bestemt person
til en bestemt person eller gruppe af personer;
Formidling af personlige data – nogen foranstaltninger med henblik på videregivelse af personlige data til en ubestemt person
til den brede offentlighed (overførsel af personlige data), eller til at stifte bekendtskab med personlige data fra et ubegrænset antal personer, herunder 
videregivelse af personlige data i massemedierne, placering i informations-og telenet 
eller give adgang til personlige oplysninger på nogen anden måde;
Grænseoverskridende overførsel af personlige data – overførsel overførsel af personoplysninger til en fremmed stat, myndighed 
at myndighederne i en fremmed stat, til en udenlandsk fysisk person, eller en udenlandsk juridisk person;
Ødelæggelse af personlige oplysninger – alle handlinger resulterer i permanent ødelæggelse af personlige oplysninger med samtykke fra brugeren.
det er umuligt for den videre udvikling gendanne indholdet af personlige data personlige data information system, og 
(eller) som følge af, hvilket materiale de er bærere af personlige data er ødelagt.

Den erhvervsdrivende må kun behandle de følgende personlige data af Brugeren
Efternavn, fornavn og efternavn;
E-mail adressen;
Telefonnummer.
År, måned, dato og sted for fødsel;
Foto;
Også på hjemmesiden, indsamle og behandle anonyme oplysninger om besøgende (herunder "cookies") gennem de tjenester af Internet statistik (Yandex Metriske og Google Analytics og andre).
De ovennævnte data, i det følgende benævnt " den Politik, der er samlet under det Generelle koncept om Personlige data.

Mål behandling af personoplysninger
Den behandling af Brugerens personlige data for at informere Brugeren ved at sende e-mails; 
at give Brugeren adgang til de tjenester, informationer og/eller materialer på hjemmesiden.
Operatøren har også ret til at sende meddelelser til Brugeren om nye produkter og serviceydelser, særlige tilbud og forskellige arrangementer. Brugeren kan altid nægte at modtage informative beskeder ved at sende en e-mail til den erhvervsdrivende på den politik, e-mail-adresse@  mærket "Afmeld anmeldelser af nye produkter og tjenester og særlige tilbud".
Anonymiseret Bruger data indsamlet af Internet statistik tjenester bruges til at indsamle oplysninger om Brugernes handlinger på sitet, forbedre kvaliteten af hjemmesiden og dens indhold.

Juridisk grundlag for behandling af personlige data
Operatøren behandler dine personlige data kun, hvis de er fyldt i og / eller sendes af Brugeren, uafhængigt af hinanden via særlige blanketter, der ligger på hjemmesiden  . Ved at udfylde de relevante formularer og/eller at sende dine personlige oplysninger til Operatøren, accepterer Brugeren denne Politik.
Operatøren processer anonymiseret data om Brugeren, hvis dette er tilladt i Brugerens browser-indstillinger (lagring af cookies og ved hjælp af cookies er aktiveret JavaScript-teknologi).

Procedure for indsamling, opbevaring, overdragelse og andre former for behandling af personoplysninger
Sikkerhed for personlige data, der behandles af Operatøren er sikret ved gennemførelsen af juridiske, organisatoriske og tekniske foranstaltninger, der er nødvendige for fuldt ud at overholde kravene i den gældende lovgivning lovgivning på området om beskyttelse af personoplysninger.
Operatøren sikrer sikkerheden af personlige data og tager alle mulige forholdsregler for at udelukke adgang til personlige data af uautoriserede personer.
Brugerens personlige data vil aldrig, under nogen omstændigheder, blive overført til tredjemand, undtagen for sager i forbindelse med gennemførelsen af den nuværende lovgivning.
I tilfælde af påvisning af unøjagtigheder i personlige data, kan Brugeren opdatere dem hver for sig ved at sende en meddelelse til den erhvervsdrivendes e-mail-adresse politik@ mærket "Opdatering af personlige data".
Udtrykket for behandling af personoplysninger, er ubegrænset. Brugeren kan tilbagekalde sit samtykke til behandling af personlige data til enhver tid ved at sende en meddelelse til Operatøren via e-mail til den erhvervsdrivendes e-mail-adresse politik@  mærket "Tilbagekaldelse af samtykke til behandling af personoplysninger".

Grænseoverskridende overførsel af personlige data
Den erhvervsdrivende forud for gennemførelsen af grænseoverskridende overførsel af personlige data, er forpligtet til at sikre, at de udenlandske regering, på hvis område er meningen at gennemføre overdragelsen af personoplysninger, pålidelig beskyttelse af de rettigheder, der af personlige data emner, der er til rådighed.
Grænseoverskridende overførsel af personlige data på det område af udenlandske Stater, der ikke opfylder ovenstående krav, kan kun foretages, hvis der er skrevet samtykke af personlige data i henhold til grænseoverskridende overførsel hans personlige data og/eller udførelse af en kontrakt, som den personlige registrerede er part i.

Afsluttende bestemmelser
Brugeren kan få eventuelle præciseringer om emner af interesse i relation til behandlingen af deres personlige data ved at kontakte Operatøren via e-mail politik@.
							Dette dokument vil afspejle eventuelle ændringer til Operatørens behandling af personoplysninger politik. Den politik, der er gyldigt på ubestemt tid, indtil den erstattes med en ny version.
 Den aktuelle version af den Politik, der er frit tilgængelig på Internettet på /policy.html.